Nobel
B2B SUSRETI
Poslovni susreti na 24. Generalnom BH sajmu ZEPS
Objava: 14.9.2017 / 08:42
Prikaza: 570
Autor: Manager.ba
Poslovni susreti na 24. Generalnom BH sajmu ZEPS
0

Europska poduzetnička mreža Federacije Bosne i Hercegovine – Enterprise Europe Network Federation of Bosnia and Herzegovina, Zenička Razvojna agencija ZEDA u organizaciji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Tehnološkim parkom Varaždin-Republika Hrvatska, Mariborskom razvojnom agencijom–Republika Slovenija i Ulutek Tehnološkom Razvojnom zonom, Nilüfer, Bursa, Turska, organiziraju Međunarodni B2B događaj “ZEPS B2B 2017” koji će se održati na Međunarodnom 24. Generalnom BH sajmu ZEPS i 14. Međunarodnom sajmu metala ZEPS Intermetal u Zenici, Bosna i Hercegovina. B2B događaj “ZEPS B2B 2017” će se održati 4. listopada 2017. na sajmu ZEPS, u Promotivnoj hali.

ZEPS je najveći sajam u Bosni i Hercegovini, a njegovi sudionici su vrlo zadovoljni postignutim rezultatima. Ovaj sajam je najposjećeniji događaj ove vrste u Bosni i Hercegovini, a izuzetan broj posjetitelja je njegova najatraktivnija karakteristika. U protekla 23 Generalna BH sajma, sudjelovalo je 11.182 izlagača, a sajmove je posjetilo 1.414.457 posjetitelja. Generalni BH sajam ZEPS je mjesto za promociju kompanija iz različitih grana/sektora, kolektivne izložbe zemalja, regija, općina, udruženja. Sajam je strukturiran u određenim jedinicama – blokovima (12 blokova).

U sajamskom bloku se izlažu određene oblasti i proizvodne grane, jezgra budućih specijaliziranih sajmova. Tako je deset godina ranije, nekada blok prerade metala prerastao u Međunarodni sajam metala ZEPS INTERMETAL.

Više informacija na linku.

Sva prava pridržana © 2018 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS