Nobel
AUTOMOBILI
Otvara se novi salon modernog Jaguara i Land Rovera u Sarajevu
Objava: 7.9.2017 / 12:58
Prikaza: 282
Autor: Manager.ba/Klix.ba
Otvara se novi salon modernog Jaguara i Land Rovera u Sarajevu
0

Novi salon Jaguara i Land Rovera bit će otvoren u Sarajevu 8. rujna , čime čuvena britanska kompanija "Jaguar Land Rover" dolazi na tržište Bosne i Hercegovine.

Uvoznik i distributer je kompanija Auto centar Betanija, a moderan autosalon je napravljen po najnovijim standardima koje utjelovljuju i odražavaju duh i kvalitet luksuznih Jaguar i Land Rovera automobila.

Povodom otvaranja, a unutar "Above and Beyond" turneje, u salon stiže bogat vozni park, kako bi se klijentima i predstavnicima medija približilo iskustvo vožnje novih Jaguar i Land Rover automobila koji uključuje sljedeće modele: Jaguar XE 20d R-Sport, Jaguar XE 20d Portfolio AWD, Jaguar F-Pace 3.0D AWD S AK, Jaguar XF 35t AWD, Jaguar F-Type Coupé 400 Sport AWD, Range Rover Evoque Cabriolet TD4 180PS HSE Dynamic, Land Rover Discovery Sport TD4 180PS HSE i Land Rover Discovery TD6 HSE Luxury.

U salonu će biti predstavljen i novi model Land Rovera, četvrti član Range Rover - Range Rover Velar, koji predstavlja najfiniji i najsposobniji medium SUV dosad.

Osmišljen za svaki teren, Range Rover Velar progresivnog je vanjskog dizajna i mirne unutrašnjosti, a odlikuju ga napredne performanse i inovativne tehnologije, što rezultira jedinstvenim i suvremenim iskustvom vožnje.

Sva prava pridržana © 2018 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS