Nobel
SURADNJA
FIPA na sajmu EXPO REAL Minhen predstavila mogućnosti ulaganja u BiH
Objava: 6.10.2017 / 10:53
Prikaza: 147
Autor: Manager.ba
FIPA na sajmu EXPO REAL Minhen predstavila mogućnosti ulaganja u BiH
0

Predstavnici Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) na čelu sa direktorom Gordanom Milinićem posjetili su sajam Expo Real u Minhenu, koji se održava od 4. do 6. listopada 2017. godine kako bi se susreli s potencijalnim stranim investitorima, predstavili mogućnosti za ulaganje i konkretne investicijske projekte kojima raspolaže Bosna i Hercegovina.

Pored sastanaka sa stranim investitorima, u okviru sajma, predstavnici FIPA-e su održali sastanak s gđom Chen Jin, direktoricom SINO-CEEF fonda za Europu i njenim suradnicima. Razgovarano je o mogućnostima suradnje dvije institucije, predstavljene su aktivnosti Agencije, mogućnosti za ulaganja u BiH i trenutno raspoloživi investicijski projekti. Predloženo je i potpisivanje Memoranduma o suradnji radi promocije mogućnosti za ulaganja u BiH.

Održan je i sastanak s predstavnicima Generalnog konzulata BiH radi budućih zajedničkih aktivnosti na promociji i privlačenju njemačkih investitora u BiH.

EXPO REAL je najveća manifestacija ove vrste u Europi, na kojoj preko 80% sudionika čine sami investitori i donositelji odluka. Sajam je idealna prilika za uspostavljanje kontakata i predstavljanje projekata potencijalnim investitorima, kao i upoznavanje s najnovijim trendovima iz industrije.

Sva prava pridržana © 2018 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS