Nobel
TEHNOLOGIJE
EON zamjenjuje D3GO - pogledajte kako izgleda najnovija TV platforma!
Objava: 6.9.2017 / 10:34
Prikaza: 218
Autor: Manager.ba
EON zamjenjuje D3GO - pogledajte kako izgleda najnovija TV platforma!
0

Nova TV i video platforma United Grupe i Telemach-a koja će u potpunosti promijeniti vaše iskustvo gledanja televizije, dostupna je od jučer!

Platformu su razvili najveći regionalni stručnjaci za softver development u tehnološko razvojnom centru United Cloud-a. Kao spoj inovativnog dizajna i najvećeg broja unaprijeđenih funkcija do sada, EON je zamijenio dosadašnji D3GO na svim ekranima – tabletu, smart telefonu i računaru, a za razliku od prethodne platforme, dostupan je i na smart televizorima.

Koje su prednosti EON platforme?

Inovativni dizajn korisničkog interface-a, jednostavno i intuitivno korištenje platforme, brzo pretraživanje, kreiranje liste omiljenih kanala i emisija, aktiviranje podsjetnika za emisije, nastavak gledanja filmova i serija iz Video kluba na drugom uređaju, vraćanje emisija čak 7 dana unazad, svi kanali iz vaših paketa na svim uređajima.

Korištenje, kao i sam prelazak na EON platformu su veoma jednostavni. Svi D3GO korisnici su tijekom jučerašnjeg dana putem maila obavješteni kako da aktiviraju EON.

EON - najbolji način da gledate vrhunski TV sadržaj!

Sva prava pridržana © 2018 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS