Nobel
POSLOVNI SAVJETI
4 stvari koje već danas možete napraviti za uspješan kraj poslovne godine!
Objava: 5.9.2017 / 08:17
Prikaza: 287
Autor: Dijana Perić
4 stvari koje već danas možete napraviti za uspješan kraj poslovne godine!
0

Iako je za mnoge od nas, siječanj mjesec u kojem postavljamo poslovne ciljeve i donosimo odluke o promjenama koje želimo ostvariti do novog početka blagdanske ere, rujan sa sobom također nosi miris svježeg početka.

Nakon pomalo hedonističkog ljetnog razdoblja, rujan podrazumijeva mjesec u kojem se možemo ponovno refokusirati i usmjeriti na posao te napunjenih baterija ostvariti svoje ciljeve. Kako biste rujan učinili vašom drugom prilikom i do kraja godine uživali u sjajnim produktima vašeg rada ovo su neki od ključnih koraka.

#Napravite listu poslovnih želja i ciljeva za narednu godinu
Koliko god vam se ovo na prvi pogled činilo neobično, ovaj potez pomoći će vam da sve vaše poteze do kraja godine usmjerite na ostvarenje tih ciljeva i tako novu godinu započnete s već učinjenih par koraka naprijed. 
Vaše ciljeve zapišite i pošaljite prijateljima (vaša šansa za uspjeh se povećava za 78% ukoliko vaše ciljeve pošaljete prijatelju). To će vam biti sjajna motivacija za još jedan svjež početak.

#Posložite vaše financije
Prije nego se probudite i shvatite da je već prosinac, a vi još uvijek niste svjesni posljedica vašeg trošenja na ljetnom godišnjem odmoru, ovaj mjesec iskoristite kako biste posložili vaše financije i razvili pozitivne financijske navike koje će vas pratiti u budućnosti.

#Ojačajte vašu mrežu poznanstava
Kraj godine – poslovna druženja, zabave... bit će to period u kojem će se svi boriti za komad kolača i željeti dogovoriti sastanak s osobama za koje vjeruju da će s njima nastaviti suradnju i naredne godine. Umjesto da i vi u prosincu razmišljate kako da priđete potencijalnom partneru ili šefu na zabavi, dok je gotovo red pred vama, iskoristite naredna dva mjeseca za vaše predstavljanje, sastanke i jačanje konekcija.

#Rezervirajte vaše putovanje za blagdane
Jer ne želite si priuštiti ponovno da početkom prosinca razmišljate gdje putujete i pokušavate pronaći pristupačne ponude koje su sve osim pristupačne. Bacite se sada na istraživanje, rezervirajte let i uštedite novac.

Sva prava pridržana © 2018 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS